Vad är Phone Printers?

Phone Printers är ett detaljhandelsföretag med fokus på mobilskal. Eftersom den digitaliserade världen alltid kommer att ha en efterfrågan på mobilskal, föddes idén om Phone Printers – en kreativ lösning riktad mot svenska folket för att erbjuda produkter som verkligen sticker ut från mängden.

Ny Teknik

Vi på Phone Printers använder avancerad sublimeringsteknik för att trycka kundens egna designs med enastående resultat. Vi värdesätter hög kvalitet och strävar alltid efter att våra kunder ska vara fullkomligt nöjda med sina köp.

Innovation

Phone Printers är ett framstående nystartat företag med en entusiastisk och ungdomlig entreprenörsanda. Vår ungdom ses som en positiv kraft då den inspirerar oss till att ha innovativa idéer och perspektiv för att ta mobilskal till en ny nivå.

Varför Phone Printers?

Phone Printers är det självklara valet för personligt designade mobilskal. Vi erbjuder en smidig, enkel och snabb upplevelse för våra kunder. Vår hemsida är lättillgänglig och användarvänlig, utan onödig komplexitet. Med vårt intuitiva designverktyg är det enkelt att skapa sitt eget mobilskal. Vi värdesätter snabba leveranser och strävar alltid efter att minimera väntetiden för våra kunder. Dessutom är vi unika på mobilskalmarknaden genom vårt aktiva närvaro i sociala medier.

Instagram

Vi är aktiva med att se till så att vi är uppdaterade på Instagram där vi bland annat lägger upp de otroliga designerna som ni kunder gör.

TikTok

På TikTok gör vi olika kund möten där kunden kan få se sitt skal göras och olika tävlingar där man kan vinna olika priser. Se till att du inte missar det!