Vanliga frågor och svar

Här kan du se om det finns svar på dina frågor som du undrar över.

Väldigt lätt! Designprocessen består av tre enkla steg. Du kan ladda upp foton, logotyper eller text i din design.

1. Välj din produkt, 2. Ladda upp en bild, 3. Beställ. Smidigt, Simpelt och Snabbt går det! Kolla in vårat designverktyg där du kan göra ditt unika mobilskal!

Eftersom vi har kundavatal med PostNord och vill erbjuda en sån billig och säker frakt som möjligt så har vi spårning på våra frakt alternativ. Spårningen av din produkt kan du hitta i PostNord app! Är det några frågor eller funderaingar kring frakt så hör av dig gärna till oss!

Var noga med att kolla din skräppost eller skräppostmapp. Om bekräftelsemailen inte finns i någon av dessa mappar och du fortfarande inte har fått ett e-postmeddelande från oss, var snäll och kontakta oss.

Kontakta oss om ditt mobilskal saknas i vårat utbud så löser vi det! Vårat mål är att ha ett så stort utbud av mobilskal som möjligt!

Aluminium mobilskal:

Aluminiummobilskalet är tillverkat av polykarbonat (PC) och termoplastisk polyuretan (TPU) för att ge extra hållbarhet och skydd. Det har en upphöjd kant för att skydda skärmen och kameraobjektivet vid fall, och en antislip-greppfunktion för att minska risken för oavsiktliga skador. Genom sublimeringsteknik appliceras en personlig design på en utskuren aluminiumplatta som ger starkt skydd och bra kvalité. Ett lackskydd från Chemical Guys appliceras för att bevara designen och göra skalet otroligt slitstarkt.

Varje monitor visar färger på olika sätt, så det kan uppkomma skillnader mellan det tryckta motivet och färgerna på skärmen.

Ja du har den möjligheten i vårt fantastiska designverktyg. När du är klar med en design så kan du spara den genom att klicka på "file" och sen "save to MyDesigns". OBS nästa gång du vill använda samma design så måste du välja samma mobilskal som du hade när du skapade din design inann du laddar upp din design.

Vi har ingen fysisk butik utan är en E-butik med lager i Motala. Du är välkomen att besöka vårat lager i Motala.

Det går bra att hämta varorna hos oss i vårat lager i Motala.

Om du har skrivit fel adress skriv ett mail till oss så snabbt som möjligt då vi är väldigt snabba på att skicka. Kontakta oss via kontaktformuläret eller maila till oss på: info@phoneprinters.se